sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Kirppishuumaa

Olisi kiva kirjoittaa pitkä teksti tämänpäiväisestä uudesta kokemuksestani kirppismyynnistä. Olen kuitenkin niin väsynyt, että en jaksa kuin laittaa muutaman rivin.
Pia-ystävälleni kiitokset siitä että hän sai idean lähteä ylipäätään kirppikselle myymään tavaroita, mitä itse emme enää tarvitse. Hän polki meille aamukuudeksi, josta ajoimme KodinYkkösen parkkipaikalle. Meidän farkku oli täynnä tavaraa, ja niin pian kuin tavaratilan luukku aukesi, oli paikalla ostajia kaivelemassa kasseja.
Tämä oli positiivinen kokemus, jopa sellainen mihin voisi jäädä koukkuun. Myyjänä oli mukvaa kohdata ihmisiä ja parhaat hetket olivat ne, kun ostaja löysi jotain sellaista, mitä oli etsinyt pitkään ja sai sen nyt halvalla. Iloitsin yhdessä tämän ihmisen kanssa.
Tarkoitukseni oli päästä tavarasta eroon ja siksi hintani olivat todella halvat, lähes kaikki alle euron. Näin jälkikäteen iskee jälkiahneus ja jäin miettimään, olisiko tavarat menneet yhtä hyvin kaupasi jos ne olisivat olleet vähän kalliimpia... Mutta siis parasta oli se että ei tarvinnut tuoda tavaraa yhtä paljon takaisin. Ja ilman muuta oli mukavaa kun ei tarvinnut olla yksin! Ensi kerralla muistan ottaa mukaan:
- retkituolin (se pitää hankkia ensin)
- "kassan" ja lasken pohjakassan valmiiksi
- termospullon ja kuumaa juotavaa
- lämmintä päälle aamuksi
- muovipusseja
- henkareita paljon


Oli myös mielenkiintoista kierellä siellä ja katsella mitä muut myyvät. Kaikkea ihmiset myyvätkin! Itsekin tein kaksi hyvää löytöä ja niistä jäi kiva mieli kun sain halvalla ne mitä oikeasti tarvitsin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti