sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

Pop Up

Pitkällisen pohdinnan jälkeen aloitan bloggaamisen. Saa nähdä miten käy. Ensimmäinen ongelma oli osuvan otsikon keksiminen, kun tuntui, että kaikki oli jo keksitty. Jopa Ihan kahvilla! FB:ssa sain oivallisia ehdotuksia, kiitos niistä kaikista.
Alitajuntani teki kuitenkin töitään, sillä eräänä päivänä mieleeni tuli ajatus Pop up:sta. Trendikkäimmät ravintolathan ovat tällä hetkellä Pop Up -ravintoloita, jotka nimensä mukaisesti poksahtavat esille johonkin paikkaan tietyksi ajaksi. Esim. Turussa on nyt heinäkuun ajan auki Hans Välimäen perustama Pop Up -ravintola. (Jonka kävin testaamassa Valtterin kanssa. Hyvää palvelua, hyvää ruokaa, pienehköt annokset).

Pop Up Blog by Laura. Nimenä ei repäisevä tai hauska, mutta kertoo olennaisen eli sen, että tämäkin blogi on olemassa vain tietyn ajan. Se sopii minulle, projekti-ihmiselle, paremmin kuin hyvin. Nyt minun ei tarvitse ahdistua siitä että en enää jossain vaiheessa jaksa kirjoittaa, vaan voin panostaa tähän blogiin tietyn ajan täysillä. Sanotaan nyt vaikka että kuukauden verran. Jos sen jälkeen tuntuu vielä siltä että kirjoituttaa ("blogituttaa") niin katsotaan tilanne sitten uudestaan.
Luulen, että tulen purkamaan tänne paljon muuttoon liittyviä tunteita ja tunnelmia. Kirjoittaminen onkin aikoinaan ollut minun purkautumistapani. Viime vuosina vain ei ole enää ollut aikaa pitää päiväkirjaa, mutta vanhoja päiväkirjoja on olemassa ainakin 10, varmaan enemmänkin. Vanhin on ensimmäinen päiväkirjani, minkä sain synttärilahjaksi täyttäessäni muistaakseni 5 vuotta. Täytyy tarkistaa kotona. (Nyt olemme Jyväskylässä).

Popupblogbylaura.blogsopot.com on tietysti aika pitkä osoite ja näyttää hassulta. Popupblogbylaura. Ensi katsomiselta se näyttää suorastaan järjettömältä, mutta sitten siihen tulee järki kun katsoo toisen kerran. Oikeastaan aika hauska juuri siitä syystä!

Olisi kiva laittaa tänne kuviakin ja videoita ja kaikkea. Katsotaan nyt  miten tämä kirjoitus etenee -en ole todellakaan hyvä koneiden kanssa. Minulta puuttuu joku sellainen tietokonemoodi, minusta niissä ei ole mitään logiikkaa. Sitä paitsi on rasittavaa opetella koneisiin liittyviä taitoja, sillä ne muuttuvat koko ajan ja ovat eri koneissa erilaisia.

Nyt lähden nukuttamaan Valtteria päiväunille. Palataan ja tervetuloa pop up blog by lauraan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti